Palvelut


Otamme vastaan toimeksiantoja yrityksiltä ja yksityishenkilöiltä. Toimeksiantosi voi koskea koko omaisuuserän tai sen osan myyntiä. 

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai lähettämällä yhteydenottopyynnön sivustollamme. 

Tavaraerien kuljetuksen hoidamme perälautanostimella varustetuilla kuorma- ja pakettiautoilla. Tavaroiden ja lavojen siirtelyyn käytämme haarukkavaunuja ja muita siirtolaitteita.

Realisointipalvelut

Realisointipalvelumme kautta myyt helposti, nopeasti ja tehokkaasti autot ja muut ajoneuvot (moottoripyörät, traktorit, mönkijät, perävaunut), veneet, työkoneet, työkalut ja rakennustarvikkeet, kalusteet, kodinkoneet, elektroniset laitteet, taide- ja arvoesineet yms.

Voit hoitaa kauttamme yksittäisen kaluston myynnin tai koko omaisuuserän myynnin, esim. varaston loppuerä tai muu tuote-erä, muuttojäämistö, kuolinpesän omaisuus tms. 
Realisoimme myös kiinteistöjä ja osakehuoneistoja. 

Hinta-arviot

Teemme hinta-arvioita kohteen tai kohteiden hinnan arvioimiseksi.

Toimeksiantosopimuksen tekeminen

Otamme vastaan toimeksiantoja yrityksiltä ja yksityishenkilöiltä. Toimeksiantosi voi koskea koko omaisuuserää tai sen osaa. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai lähettämällä yhteydenottopyynnön sivustollamme.

Toimeksiannon tekeminen on helppoa, toimintatapamme on seuraava:

  • kirjallinen toimeksiantosopimus pesänhoitajan tai muun toimeksiantajan kanssa, missä määritellään toimeksiannon sisältö ja veloitusperusteet 
  • tavaroiden luettelointi, arviointi ja valokuvaaminen (tämän voit halutessasi hoitaa myös itse) 
  • myynti-ilmoitus ja muut myyntiin liittyvät toimenpiteet 
  • tilitykset toimeksiantajalle

Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää palveluistamme. 
(c)2017, JST realisointi